Team Wiken http://www.teamwiken.se En blogg om vårt lag och dess framgångar Wed, 15 Aug 2018 15:28:48 +0000 sv-SE hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9.8 Åkesson efter Busch Thors utspel: ”Öppning” http://www.teamwiken.se/akesson-efter-busch-thors-utspel-oppning/ http://www.teamwiken.se/akesson-efter-busch-thors-utspel-oppning/#respond Wed, 15 Aug 2018 15:28:48 +0000 http://www.teamwiken.se/akesson-efter-busch-thors-utspel-oppning/ Ebba Busch Thor sa i Expressen TV och Di TV:s partiledardebatt att Kristdemokraterna kan se över ett samarbete med Sverigedemokraterna ”den dagen partiet lever som de lär”. Ett utspel som SD-ledaren Jimmie Åkesson ser...

Inlägget Åkesson efter Busch Thors utspel: ”Öppning” dök först upp på Team Wiken.

]]>

Ebba Busch Thor sa i Expressen TV och Di TV:s partiledardebatt att Kristdemokraterna kan se över ett samarbete med Sverigedemokraterna ”den dagen partiet lever som de lär”.

Ett utspel som SD-ledaren Jimmie Åkesson ser som en invit för framtiden.

– Tillsammans med Moderaterna och Kristdemokraterna skulle vi kunna bilda ett slags konservativt block i riksdagen, säger han. 

Inlägget Åkesson efter Busch Thors utspel: ”Öppning” dök först upp på Team Wiken.

]]>
http://www.teamwiken.se/akesson-efter-busch-thors-utspel-oppning/feed/ 0
Bilvård som rekond och biltvätt http://www.teamwiken.se/bilvard-som-rekond-och-biltvatt/ Wed, 18 Apr 2018 06:11:17 +0000 http://www.teamwiken.se/?p=28 Viss sorts bilvård är inga problem att utföra på egen hand. Är det bara enklare biltvätt som jag kan göra med en högtryckstvätt ute på uppfarten eller om det är dammsugning inuti bilen så...

Inlägget Bilvård som rekond och biltvätt dök först upp på Team Wiken.

]]>
Viss sorts bilvård är inga problem att utföra på egen hand. Är det bara enklare biltvätt som jag kan göra med en högtryckstvätt ute på uppfarten eller om det är dammsugning inuti bilen så kan jag göra det själv. Det lägger jag ogärna ner vidare mycket pengar på. När det kommer till mer omfattande bilvård i Lycksele som rekond eller billackering så brukar jag faktiskt lämna in bilen till en bilverkstad här i Lycksele och låta dem ta hand om det åt mig. Det brukar bli Maltes Garage för att de ligger här nära och för att de har bra priser, och de brukar göra ett väldigt bra jobb.

Det är väldigt bekvämt att kunna få hjälp med bilvård på det sättet. Att allting man behöver göra är att åka dit och lämna in bilen i någon timma och sen när man kommer tillbaka för att hämta den igen så är den ren och har fått den där nybilsglansen. Det gör verkligen skillnad för bilen utseende och jag kan verkligen påstå att jag tycker att det blir riktigt bra. Blir väldigt mycket bättre av sådana arbeten än vad det blir av annan form av bilvård som inte är lika omfattande.

Maltes Garage i Lycksele vet jag även erbjuder enklare bilservice och felsökningar, utöver bilvård, och därför kan jag varmt rekommendera dem. För det är alltid skönt att kunna gå till en och samma verkstad oavsett vad som behöver göras med bilen, det blir verkligen så mycket mindre problem och krångel då.

Inlägget Bilvård som rekond och biltvätt dök först upp på Team Wiken.

]]>
Målare i Nässjö http://www.teamwiken.se/malare-i-nassjo/ Wed, 18 Apr 2018 06:11:07 +0000 http://www.teamwiken.se/?p=26 Om ni är intresserade av att anlita en professionell och enormt skicklig målare i Nässjö, ja då är tveklöst J Ståhl Måleri AB det perfekta valet för dig som kund. Anlitade dem nämligen för...

Inlägget Målare i Nässjö dök först upp på Team Wiken.

]]>
Om ni är intresserade av att anlita en professionell och enormt skicklig målare i Nässjö, ja då är tveklöst J Ståhl Måleri AB det perfekta valet för dig som kund. Anlitade dem nämligen för två veckor sedan och herregud vad fantastiskt duktiga och effektiva dem var. De har varit inom branschen i över tio år och kunde därför garantera mig en noggrannhet som inte andra måleriföretag kunde utlova. Jag bad dem måla om mitt vardagsrum och sovrum och de lyckades få klart detta på bara två arbetsdagar, allt såg även helt fantastiskt bra ut.

Skulle verkligen vilja passa på att rekommendera dem då jag vet att anlita ett målare kostar en hel del pengar och då vill man ju ändå bli garanterat valuta för pengar.

Inlägget Målare i Nässjö dök först upp på Team Wiken.

]]>
Massage i Uppsala http://www.teamwiken.se/massage-i-uppsala/ Tue, 17 Apr 2018 12:54:13 +0000 http://www.teamwiken.se/?p=24 Ville bara ta mig tiden till att rekommendera ett fantastiskt massageinstitut som jag besökte förra veckan. Alla mina knotor, smärtor och känningar har verkligen bara helt och håller försvunnit och därför ville jag verkligen...

Inlägget Massage i Uppsala dök först upp på Team Wiken.

]]>
Ville bara ta mig tiden till att rekommendera ett fantastiskt massageinstitut som jag besökte förra veckan. Alla mina knotor, smärtor och känningar har verkligen bara helt och håller försvunnit och därför ville jag verkligen rekommendera ShenDao Hälsocenter AB, de utför massage i Uppsala på ett oerhört professionellt sätt som verkligen hjälpt mig i vardagslivet sen dess.

Inlägget Massage i Uppsala dök först upp på Team Wiken.

]]>
Fillers mot mörka ringar http://www.teamwiken.se/fillers-mot-morka-ringar/ Tue, 17 Apr 2018 12:49:07 +0000 http://www.teamwiken.se/?p=22 Så länge som jag har gått och längtat och suktat efter att äntligen kunna göra fillers. Att ha råd att göra det och att ha ekonomin för att kunna underhålla det med regelbundna behandlingar....

Inlägget Fillers mot mörka ringar dök först upp på Team Wiken.

]]>
Så länge som jag har gått och längtat och suktat efter att äntligen kunna göra fillers. Att ha råd att göra det och att ha ekonomin för att kunna underhålla det med regelbundna behandlingar. Nu har jag äntligen det och har därför bokat mig en tid på Hermes Clinic i Huddinge för att gå och göra fillers där. Har alltid haft så mörka ringa under ögonen och har under lång tid velat göra någonting åt det.

Nu kommer jag att få vänta i två veckor innan jag har tid för min skönhetsbehandling på Hermes Clinic i Huddinge, hoppas på att det ska bli bra sen. Har dock hört att man kan få blåmärken under ögonen i några dagar upp till en vecka efter utförd behandling. Så det är väl lite mindre roligt men tänker ändå att det kan vara något som är ganska bra och smart att göra. Hoppas på att det ska falla sig bra.

Enda anledningen till att jag brukar ha på mig smink nu också brukar vara för att dölja just mina mörka ringar. Så om behandlingen med fillers hos Hermes Clinic kan göra att jag slipper det så kommer jag definitivt att vara tacksam. Då kommer jag förhoppningsvis inte att behöva göra så värst mycket annat.

Inlägget Fillers mot mörka ringar dök först upp på Team Wiken.

]]>
Skaffa körkort för både truck och teleskoplastare http://www.teamwiken.se/skaffa-korkort-for-bade-truck-och-teleskoplastare/ Tue, 17 Apr 2018 11:51:48 +0000 http://www.teamwiken.se/?p=20 Att jobba på ett lager är sällan det mest underhållande att göra. Det behöver inte vara tråkigt men man kanske inte direkt kan säga att det är det roligaste. I alla fall inte om...

Inlägget Skaffa körkort för både truck och teleskoplastare dök först upp på Team Wiken.

]]>
Att jobba på ett lager är sällan det mest underhållande att göra. Det behöver inte vara tråkigt men man kanske inte direkt kan säga att det är det roligaste. I alla fall inte om man inte har något körkort för teleskoplastare eller några andra maskiner som gör att man kan få lite mer ansvar och även lite mer variation på sina arbetsuppgifter.

Det är dock inte omöjligt att skaffa körkort för truck och teleskoplastare utan det enda man egentligen behöver göra är att gå en liten kort utbildning och göra några prover, i stort sett samma procedur som när man tar ett körkort för vanlig bil eller motorcykel.

Det finns flera bra skolor och verksamheter som erbjuder utbildningar och en av dessa, den som jag känner till och kan tipsa om, är Dahlens Utbildningar. Vet att de erbjuder utbildning för både ungdomar och vuxna som önskar ta körkort för truckar eller teleskoplastare eller andra fordon som vanligtvis används i lagerarbeten. Och känner du att du kommer att vilja fortsätta jobba inom lager men vill ha en utbildning och körkort på din sida så kan en kurs hos Dahlens Utbildningar vara att rekommendera.

Inlägget Skaffa körkort för både truck och teleskoplastare dök först upp på Team Wiken.

]]>
Stubbfräsning, trädgårdar och gräsklippare http://www.teamwiken.se/stubbfrasning-tradgardar-och-grasklippare/ Tue, 17 Apr 2018 11:37:22 +0000 http://www.teamwiken.se/?p=18 När man har stora stubbar på tomten som man vill bli av med så kan det vara en bra idé att se till att göra stubbfräsning. Det är ett sätt som gör att du...

Inlägget Stubbfräsning, trädgårdar och gräsklippare dök först upp på Team Wiken.

]]>
När man har stora stubbar på tomten som man vill bli av med så kan det vara en bra idé att se till att göra stubbfräsning. Det är ett sätt som gör att du kan utföra just stubbfräsning och att du faktiskt får till det så som du vill, en platt gräsmatta där det inte är en massa saker som sticker upp, som stubbar, som gräsklipparen kan fastna på eller som man kan snubbla över. Betydligt bättre är det då om man ser till att utföra stubbfräsning eftersom det faktiskt mycket väl kan vara det enda som man egentligen behöver göra.

Stubbfräsning har sina fördelar och dessutom att få hjälp med det. För det kan vara väldigt svårt att komma ner tillräckligt djupt för att få bort allting som behövs av stubbarna på egen hand och då är det istället stubbfräsning som är det som man behöver göra.

När vi skulle göra stubbfräsning här hemma, för att vi köpt oss en automatisk gräsklippare för att slippa lägga ner flera timmar i veckan hela sommaren på att klippa gräset, så tog vi hjälp av Albin Nordlund AB för att göra det. För att stubbarna skulle vara i vägen och att gräsklipparen annars skulle fastna på dem direkt och om vi då inte gick ut för att rädda den så satt den fast där under hela dagen utan att kunna klippa något mer. Så vi gjorde stubbfräsningen via de på Albin Nordlund AB och såhär i efterhand så är jag verkligen nöjd med resultatet. Tycker absolut att det blev så som jag ville ha det.

Inlägget Stubbfräsning, trädgårdar och gräsklippare dök först upp på Team Wiken.

]]>
Dags att renovera sovrummet http://www.teamwiken.se/dags-att-renovera-sovrummet/ Tue, 17 Apr 2018 11:36:32 +0000 http://www.teamwiken.se/?p=16 Så länge som vi har pratat om att göra om i sovrummet hemma så ska det nu äntligen bli dags för oss att verkligen göra det. Så länge som vi har skjutit upp det...

Inlägget Dags att renovera sovrummet dök först upp på Team Wiken.

]]>
Så länge som vi har pratat om att göra om i sovrummet hemma så ska det nu äntligen bli dags för oss att verkligen göra det. Så länge som vi har skjutit upp det för att vi inte har varit helt säkra på hur vi vill ha det så har vi nu, äntligen, bestämt oss för hur vi vill ha det och hur det ska bli som bäst. Så känner mig faktiskt ganska trygg i det och hoppas verkligen på att jag ska kunna lyckas med det. Vet att det finns otaliga vägar att gå och att det är lättare sagt än gjort att lägga över tid på det snarare än på något helt annat.

Det jag föredrar att göra är att kontakta de som från Räng Total AB i Trelleborg och deras byggfirma och så ska de få komma hit och hjälpa oss med sovrumsrenoveringen. Tänker att vi även ska se om vi kan sätta oss ner med dem lite och planera först. För det är fullt möjligt att de idéerna som vi har inte är möjliga att göra eller att de kommer att bli alldeles för kostsamma för att vi ska kunna låta byggfirman göra det och fortfarande ha råd att ha mat på bordet. Det blir väldigt mycket annat att göra istället och sådant som faktiskt är betydligt mer omfattande och som betyder väldigt mycket mer. Det är det jag hoppas på att jag ska kunna få och förhoppningsvis är det även någonting som leder till mindre krångel och problem.

Håller tummarna för att det kommer att bli bra med renoveringen av sovrummet nu och att de på Räng Total AB och byggfirman i Trelleborg verkligen kommer att ge oss det vi vill. Ska bli så skönt att få det gjort så att vi äntligen kan få bo och sova så som vi vill göra.

Inlägget Dags att renovera sovrummet dök först upp på Team Wiken.

]]>