Fillers mot mörka ringar

Så länge som jag har gått och längtat och suktat efter att äntligen kunna göra fillers. Att ha råd att göra det och att ha ekonomin för att kunna underhålla det med regelbundna behandlingar. Nu har jag äntligen det och har därför bokat mig en tid på Hermes Clinic i Huddinge för att gå och göra fillers där. Har alltid haft så mörka ringa under ögonen och har under lång tid velat göra någonting åt det.

Nu kommer jag att få vänta i två veckor innan jag har tid för min skönhetsbehandling på Hermes Clinic i Huddinge, hoppas på att det ska bli bra sen. Har dock hört att man kan få blåmärken under ögonen i några dagar upp till en vecka efter utförd behandling. Så det är väl lite mindre roligt men tänker ändå att det kan vara något som är ganska bra och smart att göra. Hoppas på att det ska falla sig bra.

Enda anledningen till att jag brukar ha på mig smink nu också brukar vara för att dölja just mina mörka ringar. Så om behandlingen med fillers hos Hermes Clinic kan göra att jag slipper det så kommer jag definitivt att vara tacksam. Då kommer jag förhoppningsvis inte att behöva göra så värst mycket annat.

Du gillar kanske också...