Stubbfräsning, trädgårdar och gräsklippare

När man har stora stubbar på tomten som man vill bli av med så kan det vara en bra idé att se till att göra stubbfräsning. Det är ett sätt som gör att du kan utföra just stubbfräsning och att du faktiskt får till det så som du vill, en platt gräsmatta där det inte är en massa saker som sticker upp, som stubbar, som gräsklipparen kan fastna på eller som man kan snubbla över. Betydligt bättre är det då om man ser till att utföra stubbfräsning eftersom det faktiskt mycket väl kan vara det enda som man egentligen behöver göra.

Stubbfräsning har sina fördelar och dessutom att få hjälp med det. För det kan vara väldigt svårt att komma ner tillräckligt djupt för att få bort allting som behövs av stubbarna på egen hand och då är det istället stubbfräsning som är det som man behöver göra.

När vi skulle göra stubbfräsning här hemma, för att vi köpt oss en automatisk gräsklippare för att slippa lägga ner flera timmar i veckan hela sommaren på att klippa gräset, så tog vi hjälp av Albin Nordlund AB för att göra det. För att stubbarna skulle vara i vägen och att gräsklipparen annars skulle fastna på dem direkt och om vi då inte gick ut för att rädda den så satt den fast där under hela dagen utan att kunna klippa något mer. Så vi gjorde stubbfräsningen via de på Albin Nordlund AB och såhär i efterhand så är jag verkligen nöjd med resultatet. Tycker absolut att det blev så som jag ville ha det.

Du gillar kanske också...