Dags att renovera sovrummet

Så länge som vi har pratat om att göra om i sovrummet hemma så ska det nu äntligen bli dags för oss att verkligen göra det. Så länge som vi har skjutit upp det för att vi inte har varit helt säkra på hur vi vill ha det så har vi nu, äntligen, bestämt oss för hur vi vill ha det och hur det ska bli som bäst. Så känner mig faktiskt ganska trygg i det och hoppas verkligen på att jag ska kunna lyckas med det. Vet att det finns otaliga vägar att gå och att det är lättare sagt än gjort att lägga över tid på det snarare än på något helt annat.

Det jag föredrar att göra är att kontakta de som från Räng Total AB i Trelleborg och deras byggfirma och så ska de få komma hit och hjälpa oss med sovrumsrenoveringen. Tänker att vi även ska se om vi kan sätta oss ner med dem lite och planera först. För det är fullt möjligt att de idéerna som vi har inte är möjliga att göra eller att de kommer att bli alldeles för kostsamma för att vi ska kunna låta byggfirman göra det och fortfarande ha råd att ha mat på bordet. Det blir väldigt mycket annat att göra istället och sådant som faktiskt är betydligt mer omfattande och som betyder väldigt mycket mer. Det är det jag hoppas på att jag ska kunna få och förhoppningsvis är det även någonting som leder till mindre krångel och problem.

Håller tummarna för att det kommer att bli bra med renoveringen av sovrummet nu och att de på Räng Total AB och byggfirman i Trelleborg verkligen kommer att ge oss det vi vill. Ska bli så skönt att få det gjort så att vi äntligen kan få bo och sova så som vi vill göra.