Ett nytt köksgolv

Hej och godmorgon och välkomna in! Jag har länge velat ha ett nytt golv i mitt kök och nu är det äntligen avklarat! Jag har fått hjälp av en golvläggare med att lägga det nya golvet och jag är mycket nöjd med resultatet. Det nya golvet är vackert, slitstarkt och lätthanterligt – precis som jag vill ha det. Jag rekommenderar verkligen att man anlitar en golvläggare om man ska byta golv för även om det kan verka lätt att lägga in ett nytt golv så är det inte så lätt som det kan se ut när man ser på sådana här gör det sjäv-progran på tv. Dessutom så kan ju ett golv kosta ganska mycket i inköp och om man då gör fel och förstör golvet så har man förlorat en massa pengar. En vän till mig la in ett golv och förstörde det och det slutade med att han fick köpa ett nytt golv och be en golvläggare om hjälp. När det var jag som behövde en golvläggare i Haninge så vände jag mig till samma golvläggare som min vän vänt sig till och jag känner mig mycket nöjd. Det blev bra och jag hade aldrig klarat det själv. Så det är min rekommendation till er – lämna golvläggningen till en golvläggare! 

Nu finns det flera firmor som ni kan vända er till och jag vet ju att eftersom jag har läsare i hela landet så kommer ju inte denna golvläggare i Haninge att kunna finnas till för er alla, så ni får hitta en som finns där ni bor, men om ni bor här i Haninge så är detta ett bra och pålitligt alternativ. Skriv gärna till mig när jobbet är klart och berätta om ni blev nöjda eller om det var någonting som kunde gjorts bättre!