Flyttstädning

Hejsan alla mina läsare och välkomna tillbaka och i dag ska jag ta och berätta om ett företag som kan hjälpa er med flyttstädning. Men innan jag gör det ska jag säga att om ni städar själva så skriv gärna en lista och bocka av, så missar ni inget viktigt moment när det kommer till flyttstädning för det är mycket man ska tänka på och lätt att man missar någonting, och då får man bakläxa och får göra om det vilket tar tid.  

Vi kan börja med att gå igenom det mest grundläggande i en flyttstädning, det är att man ska tömma alla kläder och skor från garderoberna, ta bort allt som finns i skåp och hyllor och tömma skafferiet. När man flyttar ut någonstans är det viktigt att man dammsuger ordentligt, för då tar man bort all smuts som finns i golvet eller på möblerna. Man ska även rengöra toaletterna med en god rengöringsprodukt så att det blir rent och fräscht. Och så ska man även torka av allt som finns i köket. Som sagt flyttstädning innebär mycket jobb och det tar ofta lång tid, och dessutom är det lätt att man missar någonting. Därför kan det vara en bra idé att vända sig till städföretag för hjälp med flyttstädning. Det finns faktiskt många olika städföretag man kan vända sig till för hjälp men man ska undersöka att de har garantier på städningen. 

Jag läste i tidningen om ett städföretag som inte hade gjort ett bra jobb och hyresvärden krävde hyresgästen på betalning på grund av bristfällig städning och hade den personen vänt sig till ett städföretag som lämnat garanti hade detta aldrig hänt. Om ni befinner er i Falun skulle jag vilja rekommendera ett städföretag som en vän till mig vände sig till, de gjorde ett fantastiskt jobb.