Vår lägenhetsrenovering

Vi har renoverat vår lägenhet på Lidingö med hjälp av en byggfirma och är nu mycket nöjda med resultatet. Lägenhetsrenovering innebär ofta stora ombyggnader och vi hade därför behov av professionell hjälp. Vi tog kontakt med denna firma som jag länkar till, det var på rekommendation av en vän. De hjälpte oss med allt från planering till slutförandet av renoveringen. Vi är mycket nöjda med deras arbete och kan varmt rekommendera dem till andra som är i behov av byggfirma på Lidingö!

Det tog cirka 8 veckor från start till slut och det var mycket glatt överraskad över hur smidigt allt gick till. De hade bra koll på saker och ting och kunde alltid svara på de frågor vi hade. Vi är mycket nöjda med slutresultatet och skulle absolut anlita dem igen.

Lägenhetsrenovering är ofta en stor investering, men det är väl värt det när man är nöjd med slutresultatet! Så höjer man värdet på bostaden och kan få mer vid en försäljning. Är det någon av er som har vänt er till dem, skriv vad ni tyckte nere i kommentarerna!!!

Kommentar från Julia:

Vi anlitade denna firma när vi renoverade vår lägenhet på Torsgatan och det gick mycket smidigt. De hade bra koll på allt och kunde alltid svara på de frågor vi hade! Vi är mycket nöjda med slutresultatet och skulle absolut anlita dem igen. Julia D.

Kommentar från Andreas:

Vi vände oss till dem för att få hjälp med en ombyggnad. Vi har ingenting att klaga på och är mycket nöjda med arbetet som utfördes. De hade alltid koll på läget och vi fick snabbt svar på de frågor vi hade. Vi kan varmt rekommendera dem till andra! Andreas W.

Kommentar från Erik:

Denna byggfirma hjälpte oss med vår lägenhetsrenovering och det gick mycket smidigt, kan verkligen rekommenderas!