Vill du få hjälp med flyttstädning?

Hejsan på er mina fina läsare! Flyttstädning är en tjänst som inte alls kostar så mycket som många tror. Det kanske du ska unna dig om du ska flytta? Det gjorde jag och det var fantastiskt att slippa städa ur villan i Uddevalla. Jag flyttade förra veckan och anlitade ett städföretag för flyttstädning. De gjorde ett fantastiskt jobb och jag vet att jag inte hade orkat göra det själv. Jag rekommenderar er att kontakta detta företag som kan hjälpa till med flyttstädning i Uddevalla med omnejd och flyttstädning i städer i närheten. Jag är så nöjd med deras service och det är dessutom väldigt prisvärt! Så, om du tycker att det skulle vara bra med den här servicen så ska du kontakta dem, eller om du känner någon som ska flytta så får du gärna berätta att du har läst det här inlägget och gärna visa den som ska flytta det här inlägget också. 

Så vad kostar det då? Det varierar förstås och det är billigare med en mindre lägenhet än en hel villa, men som privatperson så gäller ju rutavdraget och en vän till mig, han som rekommenderade mig att vända mig till detta företag, hade anlitat dem för flyttstädning av en etta, och han betalade själv ca 3000 kronor. Han hade behövt minst två hela dagar för att städa lägenheten själv och jag hade behövt en vecka minst för att städa ur hela villan med källare och vind. Tid är också pengar och genom att man slipper ta av sin egen tid så är det värt att betala vad det kostar. Det tog bara två dagar för deras personal att städa men de var några stycken och de visste hur de skulle städa effektivt utan att för den sakens skull slarva. Dessutom hade de all utrustning som behövdes.